Këshilla/Blog

xheme 02.03.2021

prsh doja tju pysja se kam shqetsime tek penisi kur bej urinen se esht ngushtur dhe e bej me zor me duket se del edhe si gjeje ngjyr verdh mund te me thoni ku mund te drejtohem apo qfar mund te jet flm

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe je drejtuar ketu.
    Te rekomandojme qe te drejtohesh te mjeku Urolog i cili do te ju jape sugjerimet dhe mjekimin e duhur nese eshte e nevojshme.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.