Këshilla/Blog

I 04.08.2022

Si të heq ndjenjën e turpit e tē pranoj veten siç jam? Sepse unë e quaj veten parazit. Sado që përpiqem, përmballen çdo ditë, prapë mendoj keq për veten. Jam duke marrë mjekime, sepse pēr shkak të disa problemeve sociale kam patur luhatje humoti
Unë si natyrë jam e ndjeshme. Po mbaroj studimet Master, por mundësi të punoj nuk kam sepse nuk më lejon shkolla. Kam një mjeke të mirë që me ndjek, po jetoj normalisht kam shoqëri të mirë, por ndihem keq që shpesh paguajnë ata. Së fundmi kam dhe një partner. Ai ka cilësi shumë të mira, më mban afër, por kam frikē se do dorëzohet dhe nuk do më besojë. Si ta heq ketë frikë e si të përballem?