Këshilla/Blog

John 07.10.2022

Pershendetje, jam nje djal 19 vjec dhe ndjej nje ndjesi te cuditeshme tek koka e penisit, me se shumti si nje kruarje. Funksionimi i organit gjenital eshte ne rregull.Une nuk jam synet,mos valle kjo e shkakton kete ndjesi sepse lekura nuk leviz e gjitha poshte apo eshte thjeshte psikologjike?

 1. admin says:

  Pershendetje John dhe faliminderit qe na ke shkruar.
  Shkaku i kruarjes mund te jete si pasoje e nje infeskioni.Duhet kujdesesh per higjienen personale, dhe te perdoresh masa mbrojtese (prezervativ) gjate mardhenijeve seksuale.
  Nese kruarja vazhdon athere duhet te beshe nje vizite te mjeku per te marre mjekimin e duhur.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.