Këshilla/Blog

Kosovari 19.04.2022

Pershendetje qe nja 2 dit kam dhimbje ne testikuj dhe ne penis po ashtu edhe posht stomakut dhe shpesh her e baj urinen qka me rekomandoni ju . FALEMINDERIT

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faliminderit qe na keni shkruar.
    Ju sygjerojme qe sa me pare te beni nje vizite tek urologu, i cili do beje analizat e duhura dhe caktoj mjekimin.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.