Këshilla/Blog

Irena 30.05.2022

Pershendetje si jeni ..kam disa koh qe me Dridhet trupi gjum sfle mir ndihem shum e keputur skam oreks me con koka miza dhe si me djek truri brenda ndihem shum keq si si te veproj ..

  1. Anonymous says:

    edhe une keshtu jom edhe sa po kuptoj nga shum ktu qe kan shenu qe spo njoh qka ēsgte po kam deralizem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.