Këshilla/Blog

Lekura 23.09.2019

Pershendetje, pasi qe lahem kam kerruerje te medha ne trup, lekura me behet kuq na kerruerjet e medha qe i kam, per ta lehtesuar pak lyhem me pomad dhe mbas 15 min me ndalet. Heren e pare kur filloi mendoja se e kam nga lekura qe ishte krijuar qe kam marr ngjyre nga deti por ende edhe pse me eshte hequr ngjyra ende kam kerruerje! Mund te me tregoni se si mund ta parandaloje kete situate