Këshilla/Blog

Ankthi Depresioni Stresi 16.06.2022

Vuaj nga F41.2 gati 7muaj më duket si bubrec pisckim më ec gjith kund nëpër trup, kam nxehtësi në trup, zhurm në vesh bzz, më vijnë mendime se po sëmurem po vdes vetem qaj😥a eshte gjitha keto nga ky crregullim F41.2

  1. Depresion says:

    Njejt jam edhe un por sjam kontrollu dej tasht a mund tma shpjegosh qfar eshte kjo crregullimi Fr 1.2 edhe mu me duket se pom hec diqka ne trup ndonjeher si rrahje zemre ne trup

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.