Këshilla/Blog

21.02.2016

Nga e kuptoni se je vertet ne depresion?

 1. Stafi Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Klo,

  Te falenderojme qe na ke shkruar.
  Ne faqen tone, ne rubriken ‘Video’ ke nje video mbi depresionin.
  Ajo eshte nje ligjerate e mbajtur nga psikologia Ajete Kerqeli, ne te cilen ajo shpjegon simptomat dhe gjithashtu disa keshilla si mund te perballeni me kete gjendje.
  Ju ftojme ta shihni dhe keshtu te kuptoni me shume mbi pyetjen tuaj.
  Gjithe te mirat,
  Stafi i Nuk je Vetem

 2. Sabjola Bregu says:

  Përshëndetje Klo
  Nëse ke nevoje për informacione mbi depresionin mund te sugjeroj disa material ku mund te lexosh me shume rreth tij.
  Megjithatë nëse diçka te shqetëson ne lidhje me gjendjen tende te ftoj te shkruash përsëri për te folur specifikisht mbi to, pasi secili prej nesh është I veçante dhe përjetimet tona janë gjithashtu unike

  Gjithë te mirat
  Sabjola Bregu

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.