Këshilla/Blog

Trini 13.09.2020

Pershendetje nje dit duke ecur ne rrug me livriti dicka ne koke si me e lag me uj mendoj gjaku ne koke
Dhe mu ftof koha
Vrapova per ne shtepi e mata tensionin e kisha pak lart
Tash ndoshta nga panika mund qe te ishe rit tensioni por kjo me koken cka dmth?
Ju lutem me informoni

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Kuptoj qe situata qe ke perjetuar te ka shqetesuar dhe frikesuar. Te rekomandoj te besh nje konsulte mjekesore per te kuptuar me teper rreth shendetit tend fizik, gjithashtu mund te na shkruash perseri me ne detaje sesi ndihesh.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.