Këshilla/Blog

Ardit 18.05.2022

Pershendetje!
Po ju shkruaj per nje shqetesim qe e kam.
Kur e kam penisin te ngritur dhe kur e prek koken e penisit, disi me vie nje shtrengim ne fshikezen e urines. Poashtu, gjate seksit kur e prek koken e penisit me vagine me ndodh ai shtrengim ne fshikez. Dhe me kete rast edhe kur ne perfundim te seksit ndiej djegie gjate derdhjes. Desha qe ta dija se cfare problemi kam dhe si mund ta trajtoj?

  1. Shkelzen Elezaj says:

    Pershendetje,
    Keto shqetesime tuaja pos djegies gjate ejakulimit jane me teper ndjenja subjektive, keshtu qe ju kisha keshilluar qe te kryeni analizen e urines, spermokultures me antibiogram dhe nje ultraze te abdomenit dhe me ato rezultate lajmeroheni te Urologu.
    Gjithe te mirat,
    Dr Shkelzeni

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.