Këshilla/Blog

Xh 03.05.2021

Pershendetje
Ne fillim te muajit shkurt vura re disa rritje jashte vagines dhe bera nje vizite dhe doktoresha me tha qe jan kondiloma pra kam hpv. Per kete ndihem shume e shqetesuar dhe po vazhdoj vetem disa vitamina per te rritur imunitetin i kam deri ne 3 muaj. Deri tani kam par nje lloj permiresimi dhe kam vetem 2 jave qe kam filluar mjekimin. Ndihem shum e shqetesuar cfare me rekomandoni
Faleminderit