Këshilla/Blog

Ira 23.02.2021

Peshendetje, u bera 3 jave qe kam kruajrje ne trup te shpeshta gjat gjithe dites dhe ne dark kur fle, me jan krijuar dhe pucra qe i ngjasonje pickimit te mushkonjave. Kam perdorur bors me uj te nxeht dhe ne kontakt direkt me lekuren, mund te jet ky shkaktari? Flm

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar.
    Te sugjerojme qe te besh nje vizite te mjeku Dermatolog per te pare nga afer se cfare mund ta kete shkaktuar kete problematike dhe nese eshte e nevojshme te merrni mjekimin e duhur.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.