Këshilla/Blog

Andi80 30.08.2021

Pershendetje. Prej 2 apo 3 vjetesh kam kruarje ne te dy krahet, sidomos pjesa e siperme. Vjen dhe iken. Cfare analize te metejshme duhet te bej, pasi cdo gje del ne rregull. Mund te kete lidhje me problemet e cervikalen e qafes? Flm

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme fillimisht te beni nje konsulte me dermatologun per te kuptuar nga afer nese behet fjale per nje shqetesim qe lidhet me problemet e lekures apo shkaktohet nga dicka tjeter.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nujkjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.