Këshilla/Blog

Anonim 23.04.2020

Pershendetje, kam disa shqetesime me kruatjen kryesisht ne gjith trupin dhe me dalin pothuajse cdo dit pucrra ne kembe, ne bark edhe tani pak ne fytyre, tek kofshet edhe tek krahet para nje viti, kam vuajtur edhe .e perpara nga kto por nuk e di cfare kam sepse me dalin here pas here dhe jan si pucrra alergjie te rende, por nuk me kalojne me muaj. Doja te dija nese eshte alergji a mund te kalojne edhe vete, a eshte normale qe kjo kruarje te vazhdoje kaq gjate me muaj e te shfaqet pas nje viti? Me jepni nje pergjigje ju lutem

 1. Nuk Je Vetem thotë:

  Pershendetje,

  Pyetjeve tuaja mund t’u pergjigjet vetem nje mjek dermatolog pas ekzaminimit nga afer te lekures dhe testeve specifike te shqetesimit qe po kaloni. Gjithe te mirat.

  Stafi Nuk Je Vetem

  1. Anonim thotë:

   Por doja te dija nese eshe normale nje shfaqje e tille e pucrrave qe qendrojne kaq gjate?

   1. Nuk Je Vetem thotë:

    Ju thoni qe jane si pucra alergjie te rende dhe kjo nuk mund te jete normale. Ja pse duhet te konsultoheni me nje mjek per te percaktuar se cfare per cfare mjekimi keni nevoj.

    Stafi Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.