Këshilla/Blog

Adi 29.04.2021

Pershendetje ! Prej 3 ditesh kam kruajte te trupit , 2 ditet e para kruajtja me ndodhte kur shkoja per te fjetur , ndersa me von edhe gjate dites . Cfar mund te bej , faleminderit !

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme qe te konsultoheni me nje dermatolog per te percaktuar se cfare e shkakton shqetesimin tuaj dhe nese keni nevoje per mjekim.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.