Këshilla/Blog

Xox 22.10.2019

Pershendetje, kam nje shqetesim rreth 2 muajsh ne lekure. Kam kruarje dhe disa puqra shume te ofla kryesisht ne shpin dhe gjoks gjithashtu kruarje. Tani per tani po perdori : sulphuri p-p 2.5 , ac salicylici 2.5 , belobaza 50.0, MDS nasvoresno 1 dnevno. Si dhe kr coresatin propolis 30.0,
Lotion coresatin 200ml
Mds nadv 1 dnevno. Dmth dy krema me keto permbajtje i kam ne mbremje. Por keto puqra ne kembe nuk jan por ndodhe qe edhe ne kembe kam kruarje.