Këshilla/Blog

ela 27.04.2021

Pershendetje
Me shfaqen prej kohesh ne te gjith trupin pika te bardha nene lekure ,nuk kam ndonj shqetesim por oja te dija nga se mund te me shkaktohen , Jan me evidente ne krah dhe kemb sidomos kur lekura eshte e tendosur behen me te dukshme

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme qe te beni nje vizite tek dermatologu per te percaktuar cfare e shkakton shfaqjen e pikave ne lekure dhe nese ka nevoje per mjekim.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.