Këshilla/Blog

Diamant 02.03.2021

Pershendetje, ka 1 apo 2 muaj qe me kan dal disa si shenja ne penis dhe rastin identik si timin e kam gjet ne google me foto dhe quhet Lichen Planus, andaj ju lutem a mund te me tregoni qfar barna duhet te perdor per eliminimin e ketyre shenjave. Faleminderit, Respekt

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe ke shkruar ketu.
    Ju rekomandojme qe te beni nje vizite te mjeku Urolog per problematiken tuaj dhe ai mund te ju jape edhe mjekimin nese eshte e nevojshme, pasi ketu ne nuk mund te japim mjekime.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.