Këshilla/Blog

Anonime 06.04.2021

Përshendetje Stafi dhe doktorra, esha më falni për kohën.Nuk jam hiq mir më mirren mendet shum .Kam ankth natën shoh ëndrra të ndryshme vetëm lidhur me termetet dhe virusin me menxi pe mbaj veten dua ti përfundoj të gjitha sepse askush spe vren qfar kam ndoshta do ishte vetvrasja zgjedhje shum kam jetu mjafton 26 vjet.

 1. Veronika Duci thotë:

  Përshëndetje, faleminderit që na shkruajtët! Me vjen keq për gjendjen e rënduar që jeni, dhe pashpresmërinë që përjetoni. Duket sikur nuk ka shumë njerëz në jetën tuaj që ju kuptojnë, por një nga këshillat e mia do të ishte që të flisnit me një njeri që ju kupton dhe që mund të gjeni mbështetje. Ndoshta po t’i shprehni të gjitha ndjenjat tuaja, mund të ndryshojë marrëdhënia juaj.

  Përsa i përket maktheve që shikoni, mund të jenë shenja të ankthit, sidomos nëse keni përjetuar tërmetit e vitit të mëparshëm.

  Gjithsesi, do ju sugjeroja që të këshilloheshit sa më shpejt me një profesionist të shëndetit mendor, psikiatër ose psikolog.

  Gjithë të mirat,
  Veronika

 2. Blerina thotë:

  Përshendetje Dr shpresoj të jeni mir.
  Me një fjal shum kam shkruar vetëm për vetvrasje
  nuk po du më Anonime me mbetë . Se di qfarë të mendoj më sa mundohem me jep maksimumin në këtë jetë nuk mjafton për askënd , dhuna, fjalët e ndryshme, ëndrrat si dalin lloj lloj sa shoh një ëndërr tjetër mundohem me flejt nuk mundem se e di si më del dikush si dëshiron të më shpëtoj nga vetvrasja unë jam kështu gjith jetën e kam parë një ëndërr mbase shum kam bisedu me Dr Ardita dhe Dr Dorina ehh sikur të kisha bër vetvrasje që tentimin e parë .😔 Po nejse do pres të shoh ndoshta bëhet mir .Jo nuk kam nevoj për psikiatër ose psikolog do kalojn të gjitha. Faleminderit për mbeshtetje .

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.