Këshilla/Blog

Blerta 05.04.2022

Pershendetje doktoresh. Shpresoj qe jeni mire.
Jam 27 Vjeqe. Me eshte vonuar cikli 4 dite.
Ne muajin shkurt disa dit para se te me fillintr cikli kam kryer marrdhenie pa mbrojtje, dhe e gjithe procesi ka perfunduar brenda (ne miter), por pas asaj, 3-4 orr me vone kam perdorur nje Pilule emergjente. Pas 2 3 dite menstruacionet kane filluar.
Muajin tjeter nuk kam pasur vones te ciklit por nuk kam pasur dhimbje te shpines ne krahasim me muajt tjere. Por kete muaj, kam vonim te ciklit rreth 3 dite.
A ka mundesi qe kam mbetur shtatzene, apo eshte normale vonesa e ciklit. Nuk me ka ndodhur me heret ndonjeher te kem vones te ciklit. Ju lutem me ndihmoni .

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na keni shkruar. Per te hequr cdo dyshim te mundshem mund te kryeni nje test shtatzanie ose nje konsulte nga afer tek gjinekologu ne menyre qe te percaktoni qarte nese vonesa eshte diska normale apo lidhet me nje shtatzani te mundshme.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.