Këshilla/Blog

Gezimi 04.08.2022

perdhendetje jam 18 vjec edhe po bej nja 2 jav qe tek penisi me ka dal nji pucerr nuk kam naj shqetsim thjesht dua te di a esh ndonji shenj paralajmeruese per ndonji semundje esh vtm nji pucerr nuk esh e vgl

 1. admin says:

  Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar.

  Nese pucrra nuk te jep ndonje shqetesim (kruarje,qelb etj) athere nuk ka ndonje shkak per shqetesim, dhe me kohe do duhej te zhdukej.
  Nese te shfaqet ndonje pucerr shtese, athere te keshillojme te beshe nj vizite tek mjeku familjar apo urologu.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.