Këshilla/Blog

Ela 24.06.2022

Prsh Jam 23 vjece kam 10 muaj qe kam lindur gocen jam gjidhenese por cikli nuk me ka ardhur akoma. A esht ndonje gje shqetesuese?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje DEla dhe faliminderit qe na ke shkruar.

    Te sygjerojme te beshe nje kontroll te gjinekologu per te pare shkakun e voneses se ciklit.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.