Këshilla/Blog

Ana ana 04.04.2022

Pershendtje kam nje shqetesim
Kam 7 muaj qe kam lindur djalin dhe qe nga lindja kam shumm qrregullime menustacionesh ne fillim kam pasur shum gjakderdhje dhe pas muajit 2 te lindjes kam pasur menustracionet e para te cilat ishin normale pastaj filluan dhe u shpeshtuan me vinin shum shpesh dhe me mbanin veq 2 deri n3 dite tani qe dy muaj po me vijn menustracione kafe qe prej lindje jam mbrojtur me pilula kontraceptive dmth jam ruajtur te mos mbes shtatzane . Por tani jam shqetesuar se pse kam kete qrregullim , shpresoj te pergjiigjeni flm