Këshilla/Blog

Dermarologu 17.06.2020

Pershendetje
Kam disa dite qe me eshte shfaqur myku ne pellembat e duarve
Lekure e thate , rrjepje, kruarje
Cfare mund te perdor?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje, te falenderojme qe na ke shkruar. Do te rekomandonim qe te kryeni nje konsulte me mjek dermatolog per te ekzaminuar nga afer problemin dhe trajtimin me te dobishem per shqetesimin tend.

    Gjithe te mirat
    Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.