Këshilla/Blog

20.03.2016

Pershendetje,Jam e martuar por gjat aktit seksual sekrecianet e bardha i kam shume te pakta,a ashte ky nje prblem dhe cfare duhet te bej?faleminderit.

  1. Dr. Genc Kabili thotë:

    Pershendetje,
    Nuk ka problem. Pak sekrecione qe vereni jane normale.
    Ju uroj gjithe te mirat!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.