Këshilla/Blog

Klea 03.11.2022

Pershendetje, jam 25vjeqare e martuar nuk kam pasur asnjehere ndjenja seksuale(nuk arrij orgazme) me partnerin gjate aktit seksual dhe as ne mastrubim.
Jam shume e afert me te,i kam treguar rreth kesaj, ka tentuar paraloja por e kote.
A duhet te perdor ndonje hap( barne) apo si tja bej qka me keshilloni