Këshilla/Blog

20.02.2016

Pershendetje, jam Ela 24vjece dhe kam nevoje per nje informacion. Kam filluar te bashkjetoj me te dashurin dhe jeta jone seksuale eshte shtuar, ndryshe nga me pare kur nuk ishim prane 24 ore. Do doja te dija nese ka ndonje problem dhe si ndikon ne organizmin tim kryerja e marrdhenieve te shpeshta dhe me masa mbrojtese (prezervative).
Faleminderit

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje,
    Nuk ka ndonje problem per trupin frekuenca e mardhenieve seksuale, aq me teper te mbrojtura me condom. Dashurohuni shendetshem, kujdes higjenen dhe mbrohuni nga shtatzanite e padeshirueshme.

    Gjithe te mirat,

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.