Këshilla/Blog

Lule e vetmuar 19.10.2020

Përshëndetje jam 17 vjeç dhe qysh e vogel nga mosha 7,8 vjeç filluan dhe vuajtjet e mia, le të themi pothuajse 10 vite vuajtje dhe durim, në moshën 7,8 vjeç kam filluar të kujdesem për motrat e mia sikur të isha nëna e tyre edhe pse nënën e kishim, I ushqeja, pastroja, etj… Ishim fëmij që 1 her kishim për të ngren një her jo, edhe copëzat e bukes time ja jepja motrave dhe vet shpesh rrija pa ngren, per shkak se un kujdesesha shum per motrat e mija nuk më dilte koha që të studjoja dhe kur merja nota të këqija isha shpesh e dhunuar nga ime më. Prindërit e mij nuk kan pasur një martës të lumtur por vetëm me sherre dhe grindje gjith kohës dhe kjo ka ndikuar shum tek un, kur un isha në moshën 13,14 vjeç prindërit e mij u divorcuan dhe vendosa të qëndroja më tim at për shkak se nuk doja ta lija vetëm atë, kurse 2 motrat me të vogla shkuan më mamin……

 1. Nuk Je Vetem thotë:

  Pershendetje dhe te falenderojme qe ke ndare shetesimin me ne. Per arsye te ruajtjes se anonimitietit nuk e kemi publikuar pyetjen e plote. Pyetja i eshte derguar Ekspertit dhe do te te luteshim te na shkruash ne email qe te marresh edhe pergjigje. Gjithashtu, per te komunikuar drejtperdrejt me nje nga Ekspertet ne chat te lutemi te na shkruash te Emaili: pyetjetnukjevetem@gmail.com qe te mund te leme nje takim ne chatin e Nuk je vetem.
  Po te dergoj edhe nje video qe te shikosh sesi mund te fillosh chat https://www.youtube.com/watch?v=ZjcLbXs-QxM
  Uroj te te kemi ndihmuar.
  Gjithe te mirat,
  Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.