Këshilla/Blog

Bledi 22.10.2020

Pershendetje kam nje shqetesim prej dy vitesh kam njolla te bardha ne kurriz dhe ne kraharor e cila esht perhapur edhe ne krahe. Ne sezonin e plazhit me perkeqesohen por edhe ne kte periudhe jane te dukshme si dhe kam kruarje te vazhdueshme te trupit. Faleminderit per kohen tuaj.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje Bledi, dhe te fakenderojme qe na ke shkruar. Me shume gjase ajo qe pershkruan eshte myk ne lekure, per te cilen mjeku dermatalog do te mund t’ju pershkruaje medikamentet e duhura. Mos hezitoni te beni konsulte tek dermatologu pasi shqetesimet e lekures nevojiten te shihen nga afer.

    Gjithe te mirat
    Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.