Këshilla/Blog

Erlisa 14.09.2023

Doktoresha pershendetje ! Jam 32 vjec ,dhe nuk kam femije ,kam pesuar perdredhje dhe nuk e kam vezoren e djathte ,, Tani kam filluar kam ciklin te rregullt te themi ,,por shpesh kam shume pak perioda ose kafe ,,here i kam normale , kam tentuar pak ,,frika ime eshte do te has pribleme ne mbetjen shtatzane apo jo ?

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar,
    Juve ju nevoitet nje konsulltim me nje expert per inferilitet per me saktesisht me ju shpjegu gjendjen e juaj pas egzaminimit paraprak.

    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.