Këshilla/Blog

Elti 13.09.2020

Pershendetje
Ksm kryer pap test dhe kam mar pergjigje
vlersimi i pershtatshem qelizat brenda kufirit normal,
Infeksion, sfond inflamator
Cdo te thot kjo dhe cfar duhet te bej

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Pap testi eshte normal. Por ka dale infeksion i thjeshte. Duhet te merrni mjekim te mjeku qe ju beri pap testin.
    Gjithe te mirat,
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.