Këshilla/Blog

Burime Njerezore 24.06.2022

Kam bere nje analize pap test dhe mora keto rezultate :
I pershtatshme :prani e komp endocervikale/ zona e transformacionit
Test me inflamacion .Qeliza reaktive/reparative prezente . Test kufi. NILM.

A ka lidhje kjo me leukocite ne urine ?

Aty thoshte te perseritej pas 6 muajsh por gjinekologu me tha ske nevoje per mjekim dhe as per perseritje ne 6 muaj.

Duke pritur nje pergjigje

 1. Premtim Gojani says:

  Pershendetje,

  Ju duhet te percjellni rekomandimet e gjinkeologut i cili e njeh shume mire raster tuaj.
  Gjithe te mirat,
  Dr Premtimi

 2. Burimet njerezore. says:

  Gjinekologu me tha je ok , ska nevoje per trajtim.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.