Këshilla/Blog

Kristi 11.07.2023

Pershendetje do doja te pyesja Dr.Elinda Gjata ne lidhje me gjendjen time shendetsore. Jam nje vajze e diagnostikuar me PCOS prej 7 vitesh. Kam bere analizat e nevojshme dhe cdo gje ka rezultuar ne rregull. Gjate konsultave me doktore te ndryshem shqiptare dhe te huaj nuk kam pasur rezultate te kenaqshme dhe afatgjata. Kam marr medikamente bimore dhe heren e fundit birth control. Tani kam ndaluar se marri medikamente dhe cikli im nuk ka ardhur me prej disa muajsh. Kam nje form hirsutismi te zhvilluar dhe kam vene re se po shtoj ne peshe. Kam dhe shenja te tjera si luhatje humori dhe craving for sweets. Mendoj se duhet te permend qe vitamin D nuk ka qene e norme kur kam bere analizat.