Këshilla/Blog

Ela 04.09.2020

Per te trajtuar infertilitetin dhe per te arritur nje shtatzani sa me shpejt cili esht mjekimi me i duhur myo inositol apo kontraceptivet oral?faleminderit

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje
    Nuk ka nje pergjigje ideale per kete. Mjeksia nuk funksionon keshtu. Ne varesi te shume faktoreve, mund t-ju jap pergjigjen. Kaq mund te them per kaq sa ke shkruar.
    Gjithe te mirat

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.