Këshilla/Blog

Anisa 13.01.2021

Pershendetje!
Kam cikel teper te crregullt menstrual, qime tw shumta dhe jam diagnostikuar me PCOS. Mjekimi me progesteron me ka dhene efekte anesore dhe e kam nderprere. Si mund ta trajtoj ndryshe semundjen?