Këshilla/Blog

taulant 03.09.2020

Pershendetje! Kam nje problem qe po me shqeteson sidomos koheve te fundit..Po kam problem me penis gjate mardhenieve,kur po e arrij ereksionin koka e penisit po me skuqet edhe po eshte shume e ndjeshme,po ndjej dhimbje gjat levizjes..A eshte normale kjo?Cfare po me rekomandoni?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe keni ndare shqetesimin tuaj me ne. Te rekomandojme te besh nje konsulte me mjekun Urolog i cili pas vizites mund te specifikoje nese eshte normale apo keni nevoje per mjekim.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.