Këshilla/Blog

Eno 25.11.2020

Pershendetje dua te pyes per dicka jam 20 vjec dhe penisi im eshte i pa zhvilluar eshte me pak se 10 cm cfar me keshillon per ndoje ndryrje apo medikament .