Këshilla/Blog

20.02.2016

Jam vajze 30 vjec dhe nga nje vizite qe kam bere te dermatologia kam rezultuar me lekure te yndyrshme dhe shume te ndjeshme. nuk kam perdorur asnjehere antirrudhe, vetem hidratant mat te rilastilit spf 50 .tani dua te perdor ndonje krem te mire antirrudhe. Cfare kremi sysh mund te perdor, krem nate dhe dite, qe t,i pershtatetn tipit te lekures?

  1. Dr. Erjona Shehu says:

    Pershendetje!
    Per moshen tende mund te perdoresh Korff Hydraenergy krem dite dhe nate si dhe krem Korff Upgrade per rrudhat e syve. Krem dielli mund te perdoresh Lierac Sunific.

    Gjithe te mirat,
    Dr. Erjona Shehu

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.