Këshilla/Blog

vali 06.05.2020

pershendetje kam nje problem
qe 5 vite. nje infeksjon apo nuk edi
se qka esht ne penis nga ana majt
te likura aty ku esht i bem synet
me prishet likura dhe me krijon si dhimt apo djegje ko pas kohe. pastaj shkon ko muj. qe nuk kam as nje problem po perseri me shfaqet. edhe te rrethi me rrin si i nxim. kam nje far si dhimt te bezdis shme. kam perdor travazol prap perdori po nuk me hek at bezdi qe me krijon nuk kam be as nje kontroll te mjeku per mus
mundesi jetoj ne itali qe 5 vite e nuk muj te shkoj te mjeku se skam dokumentacjon flm per mir kuptim.