Këshilla/Blog

Gresaa 123 27.05.2020

Pershenderje persori kokreat ysemin kunder shtatzanis mundohem ti marr ne koh mirpo nganje her harroj dhe mar 1 ore me won ose 10 min gjys ore desha te ju pyes a eshte e mundur te mbetem shtatzen per shkak te voneses

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Rekomandimi eshte qe te merren gjithmone ne te njejten ore. Ver nje sinjal ne telefon per kete. Po qe se i vonon, egziston mundesia (ndonese e vogel) qe te dalesh nga mbrojtja dhe te krijohet shtatzania. Duhet kujdes ne marrje te rregullt.

  2. Buqja thotë:

    Shko mas miri ndoje spiralen edhe ski nevoj me perdoren kokrra hiq ndon per 5 vjet

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.