Këshilla/Blog

Planet 21.04.2022

Pershendetje ..ne diten e menstruacioneve kam pas pak pika kafe , qe zgjaten per rreth 4 5 dite , por menstruacione te plota te mirefillta si gjithmone nuk erdhen . Test shtatzanie kam bere disa por rezultojne negative . Ku qendron problemi ?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.

    Do te te sygjeronim te beshe nje kontroll tek gjinkeologu i cili do bene egzaminimet e duhura per te kuptuar shkakun e creegullimit te ciklit menstrual.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.