Këshilla/Blog

Ana 05.05.2022

Pershendetje!
Menstruacionet e kaluara I kisha me date 5 prill. Une po tentoj te mbetem shtatzene. Bera konsulte me gjinekologe dhe me rekomandoi eko ne diten e 11. Pasi bera ekon doktoresha me tha qe per 2ose 3 dite duhej te tentoja per shtatzani. Ne diten e 3 tentuam. Me date 29 ne darke kisha dhimbje te forta barku kur tentoja te kthehesha ne krevat, ne njeren ane apo ne tjetren, kur teshtija apo kollitesha. Kjo dhimbje me shoqeroi dhe me date 30.Sot me date 1 me erdhen periodat. Une
zakonisht I kam ye rregullta cdo 30 dite.
Mund te kem ndonje problem?
Faleminderit!

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje Ana dhe faliminderit qe na ke shkruajtur.
    Beje nje vizite te gjinekologja qe te kuptosh shkakun e dhimbjeve te forta te barkut.
    Te deshirojme me te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.