Këshilla/Blog

rudina 26.03.2020

Pershendetje; si pasoje e refuzimit te bere drejt nje personi te cilin e kam njohur online ai hap adresa ne emrin tim/ose me pseudonime te ndryshme duke perdorur fotot e mia te cilat dyshoj se i ndan me te panjohur. Fotot jane normale, asgje per tu shqetesuar dhe eshte veprim per inat. Si te veproj pasi po me shkakton depresion? flm

  1. Msc. Dorina Kapaj thotë:

    Pershendetje,

    Te falenderoj qe na ke kontaktuar. Si fillim ajo qe mund te besh eshte te raportosh ne rrjetet sociale perkatese adresat e hapura prej personit ne emrin tend ne menyre qe te mbyllen ose bllokohen. Me pas nese do te duash te ndjekesh masa me te rrepta per t’u mbrojtur mund te besh nje telefonate ne polici dhe te denoncosh ate c’ka personi po ben, pasi je e mbrojtur me ligj kunder te tilla sulmeve online. Te uroj gjithe te mirat.

    Dorina

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.