Këshilla/Blog

njolla te bardha ne qafe 13.08.2020

kam ca njolla te bardha ne cafe , cfare mund te jete ju lutem Faleminderit .

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Te rekomandojme te drejtohesh te mjeku dermatolog per te bere nje konsulte, mjeku dermatolog do te te japi informacion te detajuar.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.