Këshilla/Blog

Era 03.09.2020

Pas 3 Dite te vonimit te mestraucioneve vendosa te bej testin e shtatzanis.
Bera testin HCG dhe te 5-tat dolen me dy vija te kjarta. Pastaj të nesmeren bera prap testin digital dhe aty doli pozitiv,por nga dje kam pasur sekrecione kafe sod ka ndryshuar ngjyra eshte ber si në të kuqe dhe kjo ndodh pas urines me nuk kam.
Mund ta di arsyjet pse se jam shume e merakosur.
Ju Faleminderit

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Mund te jete hemoragjia e implantimit te barres. Por mund te jete edhe rrezik deshtimi. Shkoni te mjeku, mund te duhet te merrni ndonje terapi per ta ndaluar kete.
    Gjithe te mirat,
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.