Këshilla/Blog

Liri 03.02.2022

Pershendetje
Un kam probleme me spermen dhe gjithmon me kan dal spermatozoidet shum te ulta si mundem ti ngris apo qfar terapie duhet te marr ?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar. Te rekomandojme te besh nje konsulte nga afer me nje urolog per te percaktuar trajtimin e sakte dhe per tju dhene udhezimet e nevojshme bazuar ne shqetesimin tuaj.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.