Këshilla/Blog

07.03.2016

Pershendetje kom pytje per gjinokologin qfar hapa mi preferon vetem per nijav per mbrojtje te shtatzanis

 1. Dr. Genc Kabili thotë:

  Pershendetje!

  Nuk eshte e rekomandueshme te perdoren tableta per 1 jave mbrojtje , pra si kontraceptiv.
  Mund te shkaktojne crregullime hemorragjike te femra.
  Por mund ta perdore kontraceptivin per 1 cikel te plote, psh Qlaira (1 pakete), 1 tablete cdo dite, pa i harruar.
  Ose, mund te perdoret mbrojtje mekanike, si psh: prezervativi ( condom ), ose spermicidet (tableta shkumesuese qe vendosen ne vagine rreth 2 ore perpara aktit seksual), ose edhe te dyja se bashku per me teper siguri.
  Gjithe te mirat!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.