Këshilla/Blog

Maria 05.05.2022

Kam nje pyetje, nese pickimi i greres nuk me ka bere reaksion alergjik a mundet pickimi i bletes te me beje reaksion?
Jane te njejta reaksionet apo jo, nese jo cili eshte me i rende?

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Maria dhe faliminderit qe na ke shkruar.

  Zakonisht pickimi i greses eshte me i rrezikshem dhe me shpesh shkakton reaksion alergjik se ai i beltes.
  Nese jeni alergjike nga pickimi i greses kjo nuk do te thote se jeni alergjike edhe nga pickimi i bletes.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.