Këshilla/Blog

Eli 24.06.2020

Prsh dua nje pergjigje nga ju .jam nen e nje femije dhe s’kam deshir me per shtatzene te dyt sepse vuaj nga ankthi .deri me sot s’kam perdorur kurr kokrra periodat i kam te rregullta doja nje pergjigje rreth pilulave kontraceptive si merren a jan te demshme .sepse kam frikë mos ngjizem serisht si t’a mbroj veten ju lutem

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje Anna, po ju drejtojme tek nje informacion i plote i publikuar nga Instituti i Shendetit Publik per sa i perket kontracepsionit te emergejnces:

    http://www.ishp.gov.al/wp-content/uploads/2018/06/11-2018-KONTRACEPSIONI-urgjences-reeaktuar.pdf

    Gjithe te mirat
    Stafi i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.