Këshilla/Blog

Ernest 04.08.2022

Bera jash shtetit test gjaku edhe platelets i kam 350 ishte me te kuqe por nuk kuptoj shum se cfar Jan edhe Jan te rrezikshme

 1. admin says:

  Pershendetje Ernest,

  Platelets – jane tromobocitet. Vlerat referente dmth (kur jane ne nivele normale) per trombocite eshte 150-400.
  Qe do thot se nga analizat e gjakut del se vlera e trombocieteve eshte ne nivel normal dhe nuk ke shkak per shqetesim.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.